Τα 4 καλύτερα καθαριστικά προσώπου
05 Feb

Τα 4 καλύτερα καθαριστικά προσώπου

Posted By: pharmacyonline Times Read: 2328


Ο σωστός και καθημερινός καθαρισμός προσώπου, επαναφέρει την φυσική ισορροπία της επιδερμίδας και Φωτίζει την θαμπή επιδερμίδα.

Εμείς προτείνουμε κι εσείς διαλέγετε:


Apivita Cleansing Αφρός Καθαρισμού Πρόσωπο & Μάτια με Ελιά και Λεβάντα

Κρεμώδης αφρός καθαρισμού πρόσωπο και μάτια με ελιά και λεβάντα. Σαπωνάρια και φυσικά συστατικά καθαρισμού απομακρύνουν ρύπους και μακιγιάζ χωρίς να ξηραίνουν την επιδερμίδα. Η ελιά ενυδατώνει, η πρόπολη προσφέρει ήπια αντισηπτική δράση ενώ η λεβάντα καταπραΰνει.
Bioderma Sensibio H2O Διάλυμα Καθαρισμού

Διάλυμα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών. Καθαρίζει απαλά το πρόσωπο και τα μάτια. Το κολλοειδές διάλυμα αφαιρεί αποτελεσματικά όλους τους ρύπους καθώς παράλληλα διατηρεί την ισορροπία του δέρματος. Για ευαίσθητες επιδερμίδες.


FrezyDerm Ντεμακιγιάζ 4 in 1

Απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού για το πρόσωπο, το λαιμό και τα μάτια. Προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό από ρύπους και προϊόντα μακιγιάζ, ενώ ταυτόχρονα τονώνει, δροσίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει την αίσθηση λιπαρότητας. Είναι κατάλληλο και για την αφαίρεση αδιάβροχων προϊόντων μακιγιάζ. 


Κορρές Tσάϊ του Ολύμπου Γαλάκτωμα Καθαρισμού 3 σε 1

Γαλάκτωμα 3 σε 1 για καθαρισμό, τόνωση και ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών, κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. 

Το γαλάκτωμα αυτό είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα βιολογικού τσαγιού Sideritis Scardica από τους πρόποδες του Ολύμπου και φυσικούς καθαριστικούς παράγοντες. Απομακρύνει ρύπους και τοξίνες. Με φυσικά έλαια για εξαιρετική συμβατότητα με το δέρμα και τα μάτια.Comments
Write Comment
PharmacyOnline.gr © 2017


Powered by Bear in mind