Τριχόπτωση, ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλές γυναίκες και άνδρες.
07 Mar

Τριχόπτωση, ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλές γυναίκες και άνδρες.

Posted By: Kathrin Times Read: 749

Ποιοι όμως είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά; 

Τα μαλλιά μας φύονται από το δέρμα (τριχωτό της κεφαλής) και για την υγεία της τρίχας σημαντικό ρόλο παίζουν τα αιμοφόρα αγγεία τα οποία μεταφέρουν θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο στο θυλάκιο. Τα τριχοθυλάκια περιβάλλονται από ένα προστατευτικό στρώμα κολλαγόνου και μπορεί να έχουν από 1-4 τρίχες.

Η υγιής ανάπτυξη της τρίχας εξαρτάται από την καλή κατάσταση του δέρματος. Οποιαδήποτε αρνητική η θετική επίδραση στο δέρμα, επηρεάζει αρνητικά ή θετικά την ανάπτυξη και κατάσταση της τρίχας.

Οι παράγοντες που επηρεάζουν το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά, μπορεί να είναι ενδογενείς _ όπως κληρονομικότητα, γενετικοί και ορμονικοί_ αλλά και εξωγενείς όπως ο ήλιος, η ατμοσφαιρική ρύπανση, το styling και η διατροφή.

Όλοι οι παραπάνω παράγοντες έχουν ως αποτέλεσμα την καταστροφή δομικών υλικών που υποστηρίζουν την ανάπτυξη της τρίχας, την εξασθένηση της μικροβιακής χλωρίδας και την ανάπτυξη μικροοργανισμών που συνδέονται με την πυτιρίδα. Έτσι έχουμε ως αποτέλεσμα  τριχόπτωση και αραίωση, θαμπάδα, λιπαρότητα ή ξηρότητα, απώλεια υγρασίας και φριζάρισμα, ψαλίδα.

Σε κάθε περίπτωση η ΠΡΟΛΗΨΗ είναι απαραίτητη και μας δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η Ολιστική προσέγγιση στη φροντίδα των μαλλιών, σε ότι αφορά στην τριχόπτωση, εξασφαλίζει την υγεία του τριχωτού ώστε να παραμείνουν τα μαλλιά δυνατά και υγιή με την πάροδο του χρόνου σε τρία μόνο βήματα.

 1ο Βήμα

Πριν το Λούσιμο

HAIR LOSS NIGHT SERUM.

Περιορίζει την τριχόπτωση και δυναμώνει τα μαλλιά , προσφέροντας ενυδάτωση και προστασία από την ρίζα μέχρι την άκρη.

 2ο Βήμα               

Shampoo – Καθαρισμός

Για τον καθαρισμό του τριχωτού και των μαλλιών χρησιμοποιήστε το τονωτικό σαμπουάν ( για άνδρες ή γυναίκες). Καθαρίζει αποτελεσματικά, και παράλληλα προστατεύει και τονώνει μαλλιά και τριχωτό. Υποστηρίζει και μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα της θεραπείας.

 3ο Βήμα               

After Shampoo – Μετά το λούσιμο

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ - ΤΟΝΩΣΗ – ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ

Χρησιμοποιήστε την Τονωτική Κρέμα για λεία και  ευκολοχτένιστα μαλλιά με όγκο και αντοχή μετά από κάθε λούσιμο ή την Τονωτική Μάσκα που ενισχύει το αποτέλεσμα της θεραπείας , ενυδατώνοντας ,αναζωογονώντας και τονώνοντας τα μαλλιά.

 Για καθημερινή εντατική θεραπεία χρησιμοποιήστε το Hair Loss Lotion το οποίο περιορίζει και προλαμβάνει την τριχόπτωση και αυξάνει την πυκνότητα των μαλλιών. Ρυθμίζει τη λιπαρότητα, τονώνει και δίνει ζωντάνια στα μαλλιά.


Comments
Write Comment
PharmacyOnline.gr © 2017


Powered by Bear in mind