Αποστολές και Επιστροφές

Αποστολές και Επιστροφές

Αποστολές

Παραλαβή Παραγγελίας από το Φαρμακείο

Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το φαρμακείο μας. Σημαντικό όμως είναι να έχετε επικοινωνήσει στο τηλ. 2522031590 ή στο [email protected] πριν περάσετε ώστε να σας ενημερώσουμε αν όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται στο φαρμακείο.

Ελλάδα

Η αποστολή γίνεται με courier και η χρέωση είναι 3 ευρώ. Η αντικαταβολή ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΤΕ! Ο χρόνος παράδοσης είναι 1 - 3 εργάσιμες ημέρες (εφόσον η παραγγελία έχει γίνει μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι) από την ημέρα της παραγγελίας σας, εκτός από ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές οπού ο χρόνος παράδοσης φτάνει έως τις 5 εργάσιμες ημέρες. Εξαιρέσεις είναι αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

Ευρώπη

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με τα ΕΛΤΑ και δεν παραδίνονται με αντικαταβολή. Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε τρείς εργάσιμες ημέρες αφού έχει γίνει πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η παράδοση γίνεται συνήθως από 5 - 10 εργάσιμες ημέρες. Εξαιρέσεις είναι αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

Χώρες εκτός Ευρώπης

Οι αποστολές εκτός Ευρώπης γίνονται με τα ΕΛΤΑ και δεν παραδίνονται με αντικαταβολή. Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε τρείς εργάσιμες ημέρες αφού έχει γίνει πληρωμή με πιστωτική κάρτα η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η παράδοση γίνεται συνήθως από 10 - 20 εργάσιμες ημέρες. Εξαιρέσεις είναι αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

Η παράδοση παραγγελιών σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ίσως ενέχει επιπλέον έξοδα για τον παραλήπτη (φόρους, δασμούς, κλπ.) σύμφωνα με το εκάστοτε νομικό καθεστώς της κάθε χώρας ή περιοχής στην οποία παραδίδεται το δέμα. Ενημερωθείτε προηγούμενα από τον τοπικό σας αρμόδιο φορέα για τυχόν επιπλέον έξοδα που μπορεί να προκύψουν με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Δικαίωμα Ακύρωσης

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς καμία επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Μπορείτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση των προϊόντων, να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση που σύναψατε με το pharmacyonline.gr (δηλαδή, για όλα τα προϊόντα κάθε παραγγελίας). Το pharmacyonline.gr στην περίπτωση θα επιστρέψει όλα τα χρήματα που έλαβε (με πίστωση στον λογαριασμό της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή μέσω PayPal ή σε τραπεζικό λογαριασμό) χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το pharmacyonline.gr θα ενημερωθεί για την υπαναχώρηση (μέσω email, τηλεφώνου ή δελτίου επιστροφής). Οφείλετε, στη περίπτωση αυτή, να επιστρέψετε με μέσο της επιλογής σας και με δικά σας έξοδα τα προϊόντα, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που δήλωσατε ότι υπαναχωρείτε από τη σύμβαση.

Το pharmacyonline.gr δικαιούται να καθυστερήσει την επιστροφή χρημάτων μέχρις ότου λάβει πίσω τα προϊόντα ή μέχρις ότου ο χρήστης παράσχει στο pharmacyonline.gr αποδείξεις ότι έστειλε πίσω τα προϊόντα, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο. Ο χρήστης δύναται να επιστρέψει ο ίδιος τα προϊόντα στην έδρα του pharmacyonline.gr. Προϊόν το οποίο είχε πωληθεί με επιπλέον δώρο θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιπλέον δώρο, διαφορετικά η αξία του δώρου θα αφαιρεθεί από το επιστρεφόμενο ποσό. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.


Επιστροφές

Επιστροφές Προϊόντων / Αντικατάσταση Προϊόντων

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση.

  • Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  • Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  • Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.
  • Στην περίπτωση κατά την οποία τα προϊόντα που έχετε λάβει έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  • Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.

Επιστροφές χρημάτων γίνονται σε διάστημα εντός 14 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.

Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με πίστωση στον λογαριασμό της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή μέσω PayPal ή σε τραπεζικό λογαριασμό. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα (14) δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το pharmacyonline.gr έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα επιστροφών του pharmacyonline.gr στο [email protected]

Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων

Στο φυσικό μας κατάστημα

Μας φέρνετε το προϊόν στο χώρο του φαρμακείου και αφού γίνει έλεγχος για να διαπιστωθεί ότι ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος με το ίδιο ή άλλο προϊόν της αρεσκείας σας.

Αποστολή προϊόντος

Εφόσον έχει προηγηθεί επικοινωνία με το τμήμα επιστροφών του pharmacyonline.gr, συσκευάζετε και στέλνετε το πακέτο με το προϊόν με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών του φαρμακείου μας. Μέσα στο πακέτο θα έχετε τοποθετήσει το Δελτίου Επιστροφής. Σε περίπτωση που το πακέτο φτάσει και αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό όπως έχει εξηγηθεί αναλυτικά παραπάνω. Θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς θα βαραίνουν τον ίδιο.

PharmacyOnline.gr © 2017


Powered by Bear in mind